VISTAS SALĀTI

ORIĢINĀLĀ majonēze (73%)

JUMS BŪS NEPIECIEŠAMS:

4 porcijas | Gatavošanas laiks: 20 minūtes |

paciņa salātlapu;
paciņa spinātu;
3 gurķi;
paciņa ķiršu tomātu;
2 ceptas vistas krūtiņas;
4 ēdamkarotes “KITCHEN MASTERS” oriģinālās majonēzes;
2 mīksti vārītas olas;
2 sarkanie sīpoli;
1 laims;
sāls;
pipari.

PAGATAVOŠANA:

Jūs varat izmantot nopirktu, jau gatavu vistu vai arī pagatavot to paši! Izvēlieties iecienītākās garšvielas, kārtīgi ierīvējiet ar tām vistas krūtiņas un cepiet apmēram 20 minūtes 200° C temperatūrā. Cepšanas laiks ir atkarīgs no krūtiņas lieluma.

Vāriet olas apmēram 5 minūtes.

Sagrieziet visus dārzeņus – ķiršu tomātus, gurķus, sarkanos sīpolus, salātus, spinātus – un ieberiet bļodā. Iemaisiet majonēzi, izspiediet laima sulu, pievienojiet sāli, piparus un samaisiet visu kopā.

Pārgrieziet vārītās olas uz pusēm un pasniedziet ar sagrieztu vistu, kas ir pārlikta pāri salātiem.

Receptes

SALDSKĀBĀ VISTA AR ANANASU GABALIŅIEM

ŅOKI JEB KARTUPEĻU KLIMPAS AR CEPTU VISTU

PILDĪTI ĶIRŠU TOMĀTI

PASTA TOMĀTU MĒRCĒ

BARBEKJŪ MĒRCĒ GLAZĒTAS RIBIŅAS

UZKODA AR CIETĀ SIERA KRĒMU