VISTAS SALĀTI
JUMS BŪS NEPIECIEŠAMS:
4 porcijas | Gatavošanas laiks: 20 minūtes |
paciņa salātlapu;
paciņa spinātu;
3 gurķi;
paciņa ķiršu tomātu;
2 ceptas vistas krūtiņas;
4 ēdamkarotes “KITCHEN MASTERS” oriģinālās majonēzes;
2 mīksti vārītas olas;
2 sarkanie sīpoli;
1 laims;
sāls;
pipari.
PAGATAVOŠANA:
Jūs varat izmantot nopirktu, jau gatavu vistu vai arī pagatavot to paši! Izvēlieties iecienītākās garšvielas, kārtīgi ierīvējiet ar tām vistas krūtiņas un cepiet apmēram 20 minūtes 200° C temperatūrā. Cepšanas laiks ir atkarīgs no krūtiņas lieluma.
Vāriet olas apmēram 5 minūtes.
Sagrieziet visus dārzeņus – ķiršu tomātus, gurķus, sarkanos sīpolus, salātus, spinātus – un ieberiet bļodā. Iemaisiet majonēzi, izspiediet laima sulu, pievienojiet sāli, piparus un samaisiet visu kopā.
Pārgrieziet vārītās olas uz pusēm un pasniedziet ar sagrieztu vistu, kas ir pārlikta pāri salātiem.