ŅOKI JEB KARTUPEĻU KLIMPAS AR CEPTU VISTU
JUMS BŪS NEPIECIEŠAMS:
4 porcijas | Gatavošanas laiks: 20 minūtes |
0,5 kg maltas vistas gaļas;
kubiņos sagriezts sīpols;
2 ēdamkarotes eļļas;
“KITCHEN MASTERS” klasiskā tomātu mērce burkā;
sāls;
raudene;
rīvēts cietais siers.
PAGATAVOŠANA:
Pagatavojiet ņoki klimpas atbilstoši norādījumiem uz iepakojuma.
Tajā pašā laikā uzkarsējiet eļļu lielā pannā un apcepiet sīpolu. Pievienojiet malto vistas gaļu un cepiet, līdz vista ir gatava. Pielejiet tomātu mērci, pievienojiet sāli un raudeni un karsējiet, līdz mērce uzvārās, pēc tam turpiniet karsēt uz lēnas uguns apmēram 5-10 minūtes.
Nokāsiet gatavos ņoki, ieberiet pannā ar mērci un kārtīgi samaisiet.
Pasniedziet pārkaisītu ar rīvētu cieto sieru.