BARBEKJŪ MĒRCĒ GLAZĒTAS RIBIŅAS

Barbekjū mērce

JUMS BŪS NEPIECIEŠAMS:

4 porcijas | Gatavošanas laiks: 240 minūtes |

2 litri ūdens;
2 kg cūkas ribiņu;
“KITCHEN MASTERS” BBQ mērce;
daiviņas no 3 ķiplokiem, saspiestas
barbekjū garšvielu maisījums steikam;
svaigs rozmarīns;
lauru lapas;
eļļa;
sāls.

PAGATAVOŠANA:

Ielejiet ūdeni lielā traukā, pievienojiet sāli un kārtīgi samaisiet. Pievienojiet ķiplokus, rozmarīnu un lauru lapas. Ielieciet ribiņas sagatavotajā maisījumā tā, lai tās tiktu pilnībā pārklātas, un atstājiet uz nakti ledusskapī iemarinēties.

Pirms cepšanas apslakiet ribiņas ar eļļu, ierīvējiet tās ar garšvielu maisījumu un cieši ietiniet folijā.

Vislabāk cept uz grila apmēram 3-4 stundas.

Gatavošanas beigās attiniet ribiņas, kārtīgi uzziediet BBQ mērci un grilējiet dažas minūtes.

Receptes

VISTAS SALĀTI

SALDSKĀBĀ VISTA AR ANANASU GABALIŅIEM

ŅOKI JEB KARTUPEĻU KLIMPAS AR CEPTU VISTU

PILDĪTI ĶIRŠU TOMĀTI

PASTA TOMĀTU MĒRCĒ

UZKODA AR CIETĀ SIERA KRĒMU