PASTA TOMĀTU MĒRCĒ
JUMS BŪS NEPIECIEŠAMS:
4 porcijas | Gatavošanas laiks: 20 minūtes |
paciņa pastas;
burciņa ar “KITCHEN MASTERS” tomātu mērci ar saulē kaltētiem tomātiem;
kubiņos sagriezts sīpols;
sakapāti ķiploki;
4 ēdamkarotes sviesta;
4 tējkarotes olīveļļas;
svaiga bazilika lapas;
sāls;
rīvēts cietais siers.
PAGATAVOŠANA:
Uzkarsējiet pannā eļļu, pievienojiet sasmalcinātus sīpolus un apcepiet tos pāris minūtes, līdz tie kļūst caurspīdīgi. Pieberiet smalki sagrieztus ķiplokus un apcepiet vēl minūti.
Pievienojiet tomātu mērci ar saulē kaltētiem tomātiem un sautējiet uz mazas uguns.
Izvāriet pastu atbilstoši norādījumiem uz iepakojuma.
Pievienojiet mērcei sviestu un nedaudz rīvēta cietā siera, samaisiet un karsējiet līdz sviests izkusis.
Pievienojiet mērcei novārīto pastu, samaisiet un pasautējiet dažas minūtes.
Pasniedziet pārkaisītus ar atlikušo rīvēto sieru un svaiga bazilika lapiņām.