BROKASTU KRUASĀNI AR KRĒMĪGĀM OLĀM

BAKLAŽĀNU krēms

JUMS BŪS NEPIECIEŠAMS:

2 porcijas | Gatavošanas laiks: 15 minūtes |

4 olas;
ēdamkarote sviesta;
2 svaigi kruasāni;
“KITCHEN MASTERS” ceptu baklažānu krēms;
sāls;
sasmalcināti melnie pipari;
svaigi spināti vai citi zaļumi.

PAGATAVOŠANA:

Pārgrieziet kruasānus gareniski uz pusēm, lai tajos ērti varētu ielikt olas. Ielieciet kruasānus uz dažām minūtēm sakarsētā krāsnī.

Sakuliet olas viendabīgā masā. Kārtīgi sakarsējiet pannu, izkausējiet tajā sviestu, samaziniet karstumu līdz vidējai temperatūrai un ielejiet olas. Kad olu masa ir sākusi recēt, ar lāpstiņu viegli pabīdiet masu no pannas vidus uz malām un atpakaļ, ļoti uzmanīgi maisot. Olu masa pamazām sarecēs un kļūs krēmīga. Kad vairs nav redzama šķidra ola, noņemiet pannu no plīts. Pārkaisiet olas ar sāli un pipariem pēc garšas.

Kruasānu iekšpusi apziediet ar baklažānu krēmu, pievienojiet olas un zaļumus. Ja vēlaties, varat pievienot arī vītināta šķiņķa šķēli. Pasniedziet nekavējoties, kamēr olas ir siltas.

Receptes

VISTAS SALĀTI

SALDSKĀBĀ VISTA AR ANANASU GABALIŅIEM

ŅOKI JEB KARTUPEĻU KLIMPAS AR CEPTU VISTU

PILDĪTI ĶIRŠU TOMĀTI

PASTA TOMĀTU MĒRCĒ

BARBEKJŪ MĒRCĒ GLAZĒTAS RIBIŅAS