Marinētas SARKANĀS BIETES

Mēs audzējam paši savu īpašo biešu šķirni! Bietes marinējam ražas ievākšanas sezonā, lai tām būtu vislabākā garša, kā arī izteikta un dabiska sarkanā krāsa. Marinādē izmantojam ābolu sulu, lai iegūtu patīkamu, skābenu garšu.

  • Oriģinālā recepte
  • Marinētas ābolu sulā
  • Patīkams skābums
  • Bez konservantiem

Sastāvdaļas

sarkanās bietes (60%), ūdens, koncentrēta ābolu sula (6%), sāls, cukurs, skābuma regulators E330

Uzturvērtība

  • Enerģētiskā vērtība (kJ) 191
  • Enerģētiskā vērtība (kcal) 45
  • Tauki (g) 0
  • Tostarp piesātinātie (g) 0
  • Ogļhidrāti (g) 9.3
  • Tostarp cukuri (g) 7,7
  • Olbaltumvielas (g) 1,1
  • Sāls (g) 1,6

Receptes

Citi produkti

Marinēti GURĶI

Marinēti GURĶI ar ozola lapām

Marinētas SARKANĀS BIETES